het Inspectiehuis facebook

Kwaliteitswaarborg

Als 100% dochter van Het Inspectiehuis zijn wij lid van de Branchevereniging voor Bouwkundige Inspectiebureaus en geaccrediteerd door SKW. Samen Kwaliteit Waarborgen 'SKW' ontwikkelt en verstrekt certificaten voor de sectoren bouwen, wonen, zorg en lokale overheid. Wij werken volgens de geldende NEN-normeringen, en vanuit de waarden transparant, kwaliteit en betrokken.

Wij zoeken de samenwerking met opdrachtgever en andere leveranciers op teneinde een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product af te leveren. Wij communiceren duidelijk en open, zodat iedereen vooraf weet waar hij/zij aan toe is.

Het Inspectiehuis is trots op de BedrijvenAward 2013 !

Mede door de vele positieve reacties en complimenten van onze relaties, heeft Het Inspectiehuis de BedrijvenAward 2013 gewonnen !

In totaal hebben meer dan 30.000 bedrijven meegedaan aan deze verkiezing. De klanten van deze bedrijven hadden hierbij een belangrijke rol: als ‘jury’ gaven zij de doorslag door een positieve beoordeling te geven over de organisatie in de meest brede zin. Daarbij dienden minimaal 20 beoordelingen met tenminste een cijfer 8 als waardering ontvangen te worden.
Voor Het Inspectiehuis werd die limiet ruimschoots overschreden, waarbij de beoordelingen zeer positief waren: variërend van professioneel, goed advies en klantvriendelijk tot goede communicatie en een gerust gevoel.

Dit zijn normen waar wij als dochterorganisatie graag aan voldoen en ons volledig aan committeren. Graag gaan wij met u de uitdaging aan om dit aan te tonen.