het Inspectiehuis facebook

Hoe doen wij dat

Wij nemen projecten zelfstandig in uitvoering aan. Dit betekent dat u door met ons samen te werken totaal ontzorgd wordt met betrekking tot de aan ons gedelegeerde taak/opdracht.

Werken met HET DATAHUIS betekent:

FLEXIBILITEIT

Door onze jarenlange ervaring en het opgebouwde netwerk beschikken wij snel over de juiste mensen met de juiste kennis en ervaring voor de juiste klus.

Door samenwerking met o.a. het UWV schakelen wij tevens mensen in met afstand tot de arbeidsmarkt.

Door  ons dienstaanbod kunnen wij onze relaties breed ondersteunen gebruikmakend van zowel de modernste technieken als traditionele technieken.

ZEKERHEID/BETROUWBAARHEID

HET DATAHUIS is jong, gedreven en ambitieus. Wij zijn een solide en degelijke partner die van begin tot eind en na oplevering aanspreekbaar is op resultaten.

Vanuit de samenwerking met ons moederbedrijf zijn wij een organisatie met een landelijke dekking.

KWALITEIT

Kwaliteit staat voorop. Door training en persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat onze mensen altijd kennis hebben van de nieuwste technieken. Wij beschikken over een vast kader dat verantwoordelijk is voor begeleiding van de projecten en de mensen.

Dankzij een vast draaiboek, voorzien van de benodigde protocollen borgen wij kwaliteit van begin tot eind van onze projecten.

Wij borgen dit door:

  • Zorgvuldige omschrijving en bewaking interne processen, we zijn dan ook ISO-, VCA- en NEN-4400 gecertificeerd
  • Wij beschikken over een vast kern-team dat met name in de contacten met onze relaties en in de aansturing van onze projecten blijvend verbonden is met Het Datahuis en dus ook met onze projecten. Wij vinden het belangrijk om indien mogelijk gebruik te maken van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee geven wij invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Op uitvoeringsniveau (inmeetwerk, opnamewerk, modelleerwerk en tekenwerk) laten we deze mensen zoveel mogelijk doorstromen na oplevering van het werk. Op hoger niveau willen we deze mensen blijvend aan ons binden zodat voor onze relaties continuïteit is in het persoonlijke contact. Hiermee borgen wij onze planning, uitvoering en kwaliteit.
  • Door vast omschreven werk- en tekenprotocollen leveren wij opdrachten volgens de gestelde eisen van tijd, geld en kwaliteit.
  • Onze ervaring zetten wij in voor werving en selectie van de juiste mensen met de juiste vaardigheden en motivatie.
  • Wij werken altijd volgens het 4-ogen-principe. Al het werk dat wij uitsturen wordt voor het definitief opleveren intern gecontroleerd door collega’s.