het Inspectiehuis facebook

Bouwkundige tekeningen

In verschillende situaties kan het voorkomen dat u behoefte heeft aan bouwkundige tekeningen. Misschien wilt u een bouwvergunning aanvragen, of wellicht wilt u uw vastgoed verhuren of verkopen en is het hiervoor nodig dat u professioneel tekenwerk laat uitvoeren. In deze gevallen is het belangrijk om een betrouwbare partij te vinden die u bouwkundige tekeningen van goede kwaliteit kan leveren.

Voor het laten opstellen van bouwkundige tekeningen bent u bij Het Datahuis aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaringen met het maken van bouwkundige tekeningen voor verschillende doeleinden. Bij het maken van bouwkundige tekeningen kunnen wij gebruikmaken van verschillende technieken en programma's. Zo kunnen wij uw bouwkundige tekeningen zowel in 2D als in 3D vormgeven. Daarnaast werken wij met verschillende invoegtoepassingen waarmee wij uw bouwkundige tekeningen nog beter bruikbaar kunnen maken.

Het Datahuis kan ook uw bestaande bouwkundige tekeningen digitaliseren. Door uw bouwkundige tekeningen te digitaliseren zijn deze snel toegankelijk en eenvoudig te verspreiden. Bovendien kunnen wij mutaties doorvoeren, waardoor wij uw bouwkundige tekeningen steeds actueel kunnen houden. Voor projecten in de bouw zijn wij tevens ervaren in het opstellen van een bouwwerkinformatiemodel (BIM). Hiermee leveren wij een totaaloplossing waarin alle partijen in de bouw gebruik kunnen maken van dezelfde bouwkundige tekeningen.

Heeft u een website waarop u vastgoed te koop of te huur aanbiedt? Ook daar kan Het Datahuis een meerwaarde bieden. Wij kunnen uw bouwkundige tekeningen online beschikbaar maken, zodat potentiële kopers of huurders de plattegronden en tekeningen kunnen bekijken. Daarnaast kan Het Datahuis 3D-presentaties leveren waarin uw vastgoed goed tot zijn recht komt. Zo kan Het Datahuis u helpen uw vastgoed op een effectieve manier in de markt te zetten.

Heeft u nog vragen over wat Het Datahuis u kan bieden op het gebied van bouwkundige tekeningen? Schroom dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundig tekenwerk

BIM Aalsmeer