het Inspectiehuis facebook

Bouwkundig tekenburo

Wilt u de diensten inschakelen van een bouwkundig tekenburo? Dan bent u aan het juiste adres bij Het Datahuis. Wij kunnen u helpen als u voor uw project een professioneel bouwkundig tekenburo nodig heeft. Zo kunnen wij verschillende soorten bouwtekeningen leveren. Bovendien kunnen wij u een totaaloplossing leveren in de vorm van het BIM. Het BIM is de laatste ontwikkeling op het gebied van bouwkundig tekenen, dat de traditionele diensten van een bouwkundig tekenburo verbindt met een interactief 3D-model en invoegtoepassingen voor alle betrokken partijen in de bouw.

Bij Het Datahuis zijn we als bouwkundig tekenburo ervaren verschillende types tekenwerk, zoals splitsingstekeningen, revisietekeningen en plattegronden. Bovendien kunnen we uw bouwkundige tekenwerken digitaal beschikbaar maken. Hierbij kunnen we mutaties verwerken, zodat het tekenwerk altijd up-to-date is.

Als bouwkundig tekenburo werken we met verschillende tekenprogramma's. Zo kunnen we zowel in 2dCAD als in 3D tekenen. Op deze manier kunnen we tegemoetkomen aan uw specifieke behoeften en wensen. Ook voor 3D-animaties kunt u bij ons bouwkundig tekenburo terecht. Onze 3D-animaties kunt u inzetten als u uw vastgoed op een aantrekkelijke en effectieve manier in de markt wilt zetten.

De diensten die wij als bouwkundig tekenburo verlenen kunnen we ook integreren in uw website. Zo kunnen we de plattegronden en tekeningen via uw website beschikbaar maken, zodat bijvoorbeeld potentiële huurders van uw vastgoed deze kunnen bekijken. Wij denken graag met u mee hoe uw het tekenwerk dat wij als bouwkundig tekenburo aan u leveren optimaal kunt inzetten. Op deze manier zijn wij een bouwkundig tekenburo met meerwaarde.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Het Datahuis u als bouwkundig tekenburo biedt? Kijk dan rustig verder op onze website, of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zijn u als bouwkundig tekenburo graag van dienst.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundig tekenbureau

Bouwkundig tekenwerk