het Inspectiehuis facebook

Conditiemetingen / MJOP’s

Het gebruik van een valide en actuele meerjarenbegroting is onmisbaar bij het beheer van uw vastgoed. Zowel in bestaande bouw als nieuwbouw.

Tekenwerk

Zowel 2d als 3d.

Digitaliseren archief

In het bouwkundig archief bevindt zich veel bronmateriaal met belangrijke data over uw vastgoed.

Bim

Building Information Modelling ten behoeve van strategisch vastgoedbeheer.

Inspectiehuis winnaar Bedrijven Award 2013 !

woensdag 02 juli 2014

Het Inspectiehuis is trots op de BedrijvenAward 2013 !

Mede door de vele positieve reacties en complimenten van onze relaties, heeft Het Inspectiehuis de BedrijvenAward 2013 gewonnen ! Het betekent dat wij met trots dit jaar het speciale Best of 2013-beeldmerk mogen voeren!

In totaal hebben meer dan 130.000 bedrijven meegedaan aan deze verkiezing. De klanten van deze bedrijven hadden hierbij een belangrijke rol: als ‘jury’ gaven zij de doorslag door een positieve beoordeling te geven over de organisatie in de meest brede zin. Daarbij dienden minimaal 20 beoordelingen met tenminste een cijfer 8 als waardering ontvangen te worden.

Voor Het Inspectiehuis werd die limiet ruimschoots overschreden, waarbij de beoordelingen zeer positief waren: variërend van professioneel, goed advies en klantvriendelijk tot goede communicatie en een gerust gevoel.

Voor Het Inspectiehuis is de BedrijvenAward 2013 maar met name de talrijke complimenten, een bevestiging van onze visie en aanpak. En bovendien een grote uitdaging om op deze weg verder te gaan en ons nog verder te verbeteren!

Vanzelfsprekend is Het Inspectiehuis trots op de waardering en de vele positieve reviews. Onze dank gaat dan ook uit naar onze opdrachtgevers die deze onderscheiding mogelijk hebben gemaakt.